Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، شیرزاد نجفی در این باره گفت: برداشت گیاه دارویی علف گاوزبان در منطقه پاعلم از توابع شهرستان پلدختر در سطح ۱۲ هزار هکتار از مراتع قشلاقی با مشارکت بهره برداران محلی در قالب طرح بهره برداری از محصولات فرعی جنگل و مرتع صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه با نظارت کارشناسان منابع طبیعی در حوزه معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان و اداره منابع طبیعی شهرستان پلدختر این امر محقق گردیده است خاطرنشان کرد: این محصول با رعایت اصول فنی جمع آوری گردیده و پس از خشک نمودن در شرایط مناسب، مقدار ۲۱هزار و پانصد کیلوگرم در کیسه های متحدالشکل بسته بندی و آماده صادر به بازارهای مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علف گاو زبان از گونه های دائمی با ارزش در مناطق جنوبی لرستان

نجفی به پرداخت بهره مالکانه و صدور مجوز حمل از طریق گمرک بندر چابهار به خارج از کشور گریزی زد و افزود: گونه علف گاو زبان با نام علمی Anchusa strigosa یکی از گونه های دائمی با ارزش در مناطق جنوبی لرستان محسوب می گردد که بهره برداری صحیح و اصولی از این گونه همراه با احیاء آن می تواند نقش بسزایی در بهبود اشتغال بهره برداران بومی منطقه داشته باشد.

این مقام مسئول زمان برداشت محصول را از اوایل تیر ماه تا اواسط شهریور دانست و عنوان کرد: با توجه به تنوع اقلیمی در لرستان، مناسب بودن شرایط اکولوژیکی و تنوع گونه‎های گیاهی؛ تاکنون بالغ بر ۱۷۰۰ گونه گونه گیاهی شناسایی شده که بیش از ۲۵۰ گونه از آنها دارای خواص و ارزش های دارویی، غذایی، صنعتی و بهداشتی می باشد.

نجفی پتانسیل‎های موجود در عرصه‎های منابع‎طبیعی استان را بعنوان ذخائر ژنتیکی و نعمت‎های الهی برای نسل امروز و نسل‎های آینده قلمداد کرد و تصریح نمود: هر گونه استفاده و بهره‎برداری از این منابع می‎بایست متناسب و بر مبنای توان اکولوژیکی گونه‎ها با تأکید بر حفظ و بقاء آنها صورت پذیرد.

گیاهان دارویی یکی از منابع ارزشمند در گستره وسیع منابع طبیعی هستند

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان در پایان ارزش ریالی این محصول را ۲ میلیارد و چهل و دو میلیون و پانصد هزار ریال عنوان کرد و اظهار داشت: گیاهان دارویی یکی از منابع ارزشمند در گستره وسیع منابع طبیعی هستند که در صورت شناخت علمی‎،کشت، توسعه و بهره‎برداری صحیح، می‎توانند علاوه بر کمک به حفظ رویشگاه‎های طبیعی موجود، نقش مهمی در سلامت جامعه، اشتغالزایی و صادرات غیر نفتی داشته باشند.

46

کد خبر 1299685

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گیاهان گیاه دارویی طبیعت صنایع دارویی درمان استان لرستان ایالات متحده آمریکا سینمای ایران عربستان برانکو ایوانکوویچ باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ آرامکو باشگاه استقلال فوتبال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • آغاز برداشت گل گاوزبان در اشکورات رودسر (فیلم)
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد