Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:22:54 GMT

آیا گل گاوزبان در مهار کرونا موثر واقع خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۷۴۲۷

آیا گل گاوزبان در مهار کرونا موثر واقع خواهد شد؟

دکتر یونس قاسمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز پنجشنبه در وبینار نادانسته های کووید ۱۹  که با حضور استادان دانشگاه و پژوهشگران علوم پزشکی در شیراز برگزار شد اظهار داشت : بررسی مطالعاتی پیرامون گیاه گل گاوزبان و تاثیر آن در درمان مبتلایان به کرونا از سوی پژوهشگران در این دانشگاه در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این همایش علمی از تصویب نهایی ۱۹۳ طرح از ۲۹۰ طرح تحقیقاتی بررسی شده با موضوع بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و افزود: ۲۹۰ طرح به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارسال شده که ۱۹۳ طرح به تصویب نهایی رسیده و عقد قرار داد شده اند و ۴۶ طرح نیز در دست بررسی و تصویب است.

وی ضمن ارایه گزارشی از طرح های تحقیقاتی بررسی شده با فراخوان های انجام شده پیرامون پژوهش های مرتبط با این بیماری در دانشگاه، از انجام ۲۷ طرح تحقیقاتی آزمایی بالینی با موضوع بیماری کرونا در دانشگاه نیز خبر داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز  هم با اشاره به تاثیراتی که بیماری کرونا  بر نظام سلامت و بهداشت عمومی گذاشته، درباره فعالیت های اجرایی دانشگاه برای مدیریت این بیماری توضیح داد.

 عبدالرسول همتی  انجام واکسیناسیون کودکان، مراقبت از مادران باردار، کودکان و سالمندان و همچنین خدمات دندانپزشکی و فرسودگی شغلی کارکنان درگیر با کرونا را از جمله تاثیرهای بیماری کرونا بر نظام سلامت برشمرد.

وی  از مردم و دستگاه های اجرایی خواست تا با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، مجموعه سلامت فارس را در شکست کرونا یاری رسانند.

میزان کشندگی، میزان بروز تجمعی موارد جدید و مرگ بیماران کرونا در صد هزار نفر و منحنی همه گیری بیماری کرونا از ابتدای شیوع تا کنون در استان و کشور دیگر محور این نشست بود که  بررسی شد.

این نشست صبح امروز پنجشنبه، بیست و دوم خرداد در سالن اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی شیراز از سوی پژوهشکده سلامت، مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت، مرکز تحقیقات ایدز و مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته کنترل بیماری کرونا  در دانشگاه، معاونان، اساتید، دانشجویان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه برگزار شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فارس داروی گیاهی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا داروی گیاهی بهداشت و سلامت ویروس کرونا داروی گیاهی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران